Binnenkijken bij… Jacolien Pasterkamp-Bennik

Binnenkijken-bij-Jacolien

Binnenkijken bij andere mensen…altijd leuk toch? Even kijken hoe zij wonen en natuurlijk inspiratie opdoen voor je eigen interieur.

Regelmatig willen we een interieur uitlichten. Dit betekent dus telkens een mooi interieur, van Scandinavisch tot landelijk, van brocante tot sober en van klassiek naar stoer en industrieel. Alles is dus mogelijk.

Cozystuff logo

Deze maand het interieur van Jacolien Pasterkamp-Bennik

Even voorstellen:

Ik ben Jacolien Pasterkamp-Bennik, ik ben 26 jaar en getrouwd met Tim Pasterkamp. Ik werk als wijkverpleegkundige in de thuiszorg in Biddinghuizen. Mijn hobby’s zijn: koken, gitaar spelen, netflixen en ik houd van gezelligheid, dus ik nodig graag familie en vrienden uit.

halbankje

In wat voor huis woon je?

In een mooie, ruime 2/1 kap woning.

Binnenkijken-bij-Jacolien   

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Een landelijke luxe stijl met natuurtinten, heel basic qua kleuren.

binnenkijken-bij-jacolien luxe-slaapkamer binnenkijken-bij-jacolien

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Vooral van Pinterest.

haltafel-met-eucalyptuskrans

Ben je trendgevoelig en waar uit zich dat in? 

Ik vind het altijd heel leuk om bij anderen te kijken, inspiratie op te doen. Maar ik vind toch, dat je echt je eigen ‘draai’ aan je interieur moet geven. Je moet je er zelf thuis voelen. Het is altijd weer heerlijk om in mijn eigen huis te komen.

luxe-badkamer luxe-badkamer luxe-badkamer luxe-badkamer

Wat is je favoriete plekje in huis en waarom?

In de zomer is dat mijn tuin. Je kunt er heerlijk rustig zitten. Genieten van veel soorten vogeltjes die er voorbij komen. In de winter is dat mijn bank. Lekker netflixen, maar ook gericht naar buiten zodat ik de tuin in kan kijken.

  binnenkijken-bij-jacolienbinnenkijken-bij-jacolien binnenkijken-bij-jacolien binnenkijken-bij-jacolien binnenkijken-bij-jacolien

Welke item/woonaccessoire zou je nooit weg kunnen doen?

Mijn grote spiegel in de kamer. Ik ben er helemaal weg van. Zo mooi ‘natuurlijk’. Zie je bijna nergens.

binnenkijken-bij-jacolien

Hoe ziet jouw droominterieur eruit?

Ik wil graag ‘strakke’ fauteuils, in plaats van de landelijke fauteuils die ik nu heb. Ook wil ik het aanrecht nog graag een andere kleur geven. Voor de rest ben ik heel blij en tevreden met ons interieur.

binnenkijken-bij-jacolien binnenkijken-bij-jacolien binnenkijken-bij-jacolienbinnenkijken-bij-jacolien binnenkijken-bij-jacolien 

Heb je nog een interieurtip voor de lezers?

Doe je eigen ding. Inspiratie opdoen is leuk, maar maak er zelf iets van. Ga niet iets nadoen van een ander of uit boekjes. En zet wat groene planten in huis! Het staat zo fris!

                                                 landelijke-keuken                                                  landelijke-keuken houten-broodplanken

Dit was: Binnenkijken bij Jacolien Pasterkamp-Bennik. Hopelijk hebben jullie er net zo van genoten als ik. Reacties zijn van harte welkom!

wandplank

Sfeervolle groet,

Geke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *