Wat hang ik aan mijn louvreluik?

steeneik-krans

Elke keer is het weer een uitdaging bij het veranderen van de woonkamer. Dan komt de grote vraag…Wat hang ik aan mijn louvreluik? Ik houd van veranderen, niet qua meubels verschuiven, maar meer het veranderen van woonaccessoires. Er is al heel wat gepasseerd, ook op mijn louvreluik…Dus vandaag laat ik vijf manieren zien, hoe je een louvreluik kunt decoreren.

1: Shabby linnen doek, toef en zeephanger. 

Heel eenvoudig, maar zo sfeervol en heerlijk geurend. Een mooi shabby linnen doek, met een toef (op de foto een toef van olijfblad) en een heerlijk geurende zeephanger van Mijn Stijl (Puur Zeep). Natuurlijk is er een variëteit aan toeven. Eucalyptus, steeneik, asparagus, kerstgroen (nu Kerst er aan komt), een mix van dit alles en noem maar op. Het groene steekt mooi af bij de doek en geeft iets natuurlijks. De zeephanger verspreidt een heerlijke geur in de woonkamer

shabby-linnen-doek-met-toef-en-zeep

2: Shabby linnen kussentje met hert en oude ijzeren lepel.

In plaats van de populaire shabby linnen doek, een shabby linnen kussentje met ophanglus. Het kussentje is licht gevuld en is weer eens wat anders dan een doek. In combinatie met een oude ijzeren lepel met waxinelicht (pas op voor brandgevaar) is het een sober maar sfeervol geheel.

shabby-linnen-kussentje-hert

3: Shabby linnen doek, zinken sterhanger en takje dennengroen (sfeerpakket ‘Shabby XMAS’). 

De feestdagen zijn in aantocht, dus langzaam werken we toe naar Kerst. Een shabby linnen doek met ‘Kerstboom of dennenappel’ is dan ook erg leuk. Dit in combinatie met een zinken sterhanger en een takje dennengroen, maakt het helemaal af.

shabby-linnen-doek-dennenappel-en-ster shabby-linnen-doek-dennenappel-en-ster

4: Een ‘handmade’ krans.

Mijn favoriet is toch wel een een ‘handmade’ krans op een louvreluik. Het groen steekt zou prachtig af bij het hout. Nu hangt er een ‘handmade’ krans van steeneik aan, maar de voorgangers  (wortelkrans met wilde asparagus en eucalyptus krans) waren ook prachtig.

steeneik-krans

5: Shabby linnen doek, toef en oude ijzeren lepel.

Deze items kwamen ook voorbij in mijn vorige blog: “Musthaves voor in huis maar dan wel budgetproof” Ook in deze blog toch aandacht ervoor. De combinatie is zo sfeervol. Pas met een waxinelichtje in de lepel wel op voor brandgevaar, dit omdat het waxinelichtje dicht in de buurt van de doek en toef hangt.

oudek-ijzeren-hanglepel-m-1

Natuurlijk zijn er nog 1001 manieren om je louvreluik te decoreren. Nu heb ik er vijf uitgelicht. Heb je ook een mooi en sfeervol idee om een louvreluik te decoreren? Ik hoor het graag van je. Je kunt het me mailen op info@cozystuff.nl of hieronder een reactie met foto achterlaten. Ik ben benieuwd.

Sfeervolle groet,

Geke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *