Binnenkijken bij… Maria Feenstra

Maria binnenkijken

Binnenkijken bij andere mensen…altijd leuk toch? Even kijken hoe zij wonen en natuurlijk inspiratie opdoen voor je eigen interieur.

Elke maand willen we een interieur uitlichten van één van de volgers van Cozystuff. (Volgers van de website, Facebook of Instagram). Dit betekent dus elke maand een mooi interieur, van Scandinavisch tot landelijk, van brocante tot sober en van klassiek naar stoer en industrieel. Alles is dus mogelijk.

Cozystuff logo

Deze maand het interieur van Maria Feenstra

Even voorstellen:

Hoi, ik ben Maria Feenstra getrouwd met Paul Feenstra. Samen hebben we 3 kinderen. 2 jongens van 9 en 7 en een meisje van 3 jaar. Mijn man is internationaal chauffeur en ik zorg ervoor, dat het thuis op rolletjes loopt.

Maria binnenkijken huis 

In wat voor huis woon je?

 Wij wonen sinds een jaar in de allernieuwste wijk van Urk. Een mooie hoekwoning met op de begane grond een slaap- en badkamer voor ons dochtertje. Ze is meervoudig gehandicapt. Om haar de juiste verzorging te kunnen blijven geven, zijn we verhuisd en we hebben nog geen seconde spijt gehad, van onze beslissing.

Maria binnenkijken Maria binnenkijken huis Maria binnenkijken huis

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven? 

Tja geen idee eigenlijk of er een naam is voor mijn smaak. Denk een mix van landelijk/sober. Ik hou in ieder geval van netjes en opgeruimd en alles moet wel bij elkaar passen.

 Maria binnenkijken keuken Maria binnenkijken keuken Maria binnenkijken keuken

Waar haal jij je inspiratie vandaan? 

Mijn inspiratie zit in mijn hoofd denk ik. Weet iig wat ik mooi vindt. Laten we het daar op houden.

       Maria binnenkijken kinderkamer Maria binnenkijken kinderkamer Maria binnenkijken kinderkamer Maria binnenkijken kinderkamer Maria binnenkijken kinderkamer Maria binnenkijken kinderkamer Maria binnenkijken kinderkamer Binnenkijken Maria badkamer

Ben je trendgevoelig en waar uit zich dat in?

Ik ben niet echt trendgevoelig. Ik koop wat ik mooi vind. Af en toe komt er nieuwe decoratie bij en gaat er weer iets weg. Maar toch heb ik de meeste decoratie al wel vanaf onze trouwdag. Mag wel graag wat kleine ditjes en datjes kopen. Wat moois voor op tafel enz. Ik heb sinds kort nieuwe keukenstoelen. Dat is eigenlijk de enige grote verandering geweest qua meubels. Ik zou nog wel een andere bank willen. Maar op zich kan deze nog prima. Ik vind het dan al gauw zonde om hem weg te doen. Eerst moeten wij de achtertuin nog afmaken. Dat komt dit voorjaar aan de orde.

Maria binnenkijken woonkamer

Wat is je meest favoriete plekje in huis en waarom?

Met een kopje koffie op de bank! Kaarsen aan en cd op. Wie doet je wat. Vanaf de bank kan ik mooi heel ons huis overzien.

Maria binnenkijken woonkamer Maria binnenkijken woonkamer Maria binnenkijken woonkamer Maria binnenkijken woonkamer Maria binnenkijken woonkamer Maria binnenkijken woonkamer

Welk item/woonaccessoire zou je nooit weg kunnen doen?

Alles is vervangbaar toch?

Binnenkijken Maria Jonathan Binnenkijken Maria Jonathan Binnenkijken Maria Jonathan

Slaapkamer Jonathan

Binnenkijken Maria Hendrik-Jan Binnenkijken Maria Hendrik-Jan Binnenkijken Maria Hendrik-Jan

Slaapkamer Hendrik-Jan

Hoe ziet jouw droominterieur eruit?

Ik ben altijd weer blij om ons eigen huis binnen te stappen!

Binnenkijken Maria slaapkamer Binnenkijken Maria slaapkamer

Heb je nog een interieurtip voor de lezers? 

Wees dankbaar voor wat je hebt en maak van je eigen huis een warm thuis.

Maria binnenkijken badkamer Maria binnenkijken badkamer Binnenkijken Maria badkamer Binnenkijken Maria badkamer Binnenkijken Maria badkamer

Dit was: Binnenkijken bij Maria Feenstra. Hopelijk hebben jullie er net zo van genoten als ik. Reacties zijn welkom! Leuk zelfs 😉 Volgende maand weer een nieuwe binnenkijker.

Sfeervolle groet,

Geke

One thought on “Binnenkijken bij… Maria Feenstra

  1. Serdina zegt:

    Hele mooie binnenkijker weer, ook jullie badkamer vind ik erg mooi!!
    En wat fijn zeg dat jullie dochter de prachtige slaap en badkamer op de begane grond kan hebben !!

    Lekker genieten van jullie mooie huis 😉

    Groetjes Serdina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *