Binnenkijken bij… Vanessa Oosterhoff

blog vanessa kerst

Binnenkijken bij andere mensen…altijd leuk toch? Even kijken hoe zij wonen en natuurlijk inspiratie opdoen voor je eigen interieur.

Elke maand willen we een interieur uitlichten van één van de volgers van Cozystuff. (Volgers van de website, Facebook of Instagram). Dit betekent dus elke maand een mooi interieur, van Scandinavisch tot landelijk, van brocante tot sober en van klassiek naar stoer en industrieel. Alles is dus mogelijk.

Cozystuff logo

Deze maand het interieur van Vanessa Oosterhoff

Even voorstellen:

Mijn naam is Vanessa en ik ben 35 jaar… Ik ben geboren in Purmerend en woon er nog steeds. Ik werk ruim 16 jaar met veel plezier in een bloemenwinkel in Volendam. Mijn hobby`s zijn dan natuurlijk ook bloemschikken (en zeker nu in deze tijd kan ik mijn hart ophalen met de kerst), lezen, ook ben ik altijd wel bezig in huis (de muren veranderen dan ook regelmatig van kleur).

Blog binnenkijken bij Vanessa hal blog binnenkijken bij Vanessa hal

In wat voor soort huis woon je:

Ik woon alweer ruim 13 jaar in een appartement, toen ik dit kocht was t erg “verouderd” en heb ik alles opgeknapt. Bijna alle (binnen) muren zijn er uit geweest en zijn of weg gebleven, of op een andere plek terug gekomen.

Blog binnenkijken bij Vanessa balkon

Foto op het balkon

Hoe zou je je woonstijl omschrijven:

In de loop der jaren is mijn stijl wel veranderd…. Ik heb klassiek en brocante gehad, nu is mijn stijl landelijk met wat klassieke “elementen”

Blog binnenkijken bij Vanessa slaapkamer blog binnenkijken bij Vanessa slaapkamer

Waar haal je je inspiratie vandaan:

Woonbladen, brocante markten, Instagram en de woonpagina`s van Facebook.

blog binnenkijken bij Vanessa deco Blog binnenkijken bij Vanessa deco blog binnenkijken bij Vanessa deco

Ben je trend gevoelig:

Nee, ik ben niet echt trend gevoelig….. Sommige spullen/accessoires heb ik al jaren en vind ik nog steeds mooi.

                    Blog binnenkijken bij Vanessa keuken Blog binnenkijken bij Vanessa keuken                    Blog binnenkijken bij Vanessa keuken  blog binnenkijken bij Vanessa keuken

Decoratie in de keuken.

Wat is je meest favoriete plekje in huis en waarom:

Dat is mijn zithoek, helemaal nu, gezellig met de kerstboom en alle kaarsjes (al branden bij mij ’t hele jaar door kaarsjes).

                                 blog vanessa kerst blog binnenkijken bij Vanessa                               Blog binnenkijken bij Vanessa woonkamer blog binnenkijken bij Vanessa blog binnenkijke bij Vanessa

Welke items en woonaccessoires zou je nooit weg doen:

In mijn servieskast staan spulletjes/servies van mijn oma`s en overgrootmoeder, hier ben ik erg aan gehecht en zou dit nooit weg doen.

                        blog binnenkijken bij Vanessa eetkamer blog-vanessa-eetkamer Blog binnenkijken bij Vanessa eetkamer                                      Blog binnenkijken bij Vanessa Blog binnenkijken bij Vanessa

Hoe ziet jouw droom interieur eruit:

Ik ben tevreden met hoe ik nu woon… Al zijn er natuurlijk altijd wensen/dromen, een huisje met een tuin zou leuk zijn of een landelijk boerderijtje.

Blog binnenkijken bij Vanessa deco Blog binnenkijken bij Vanessa deco Blog binnenkijken bij Vanessa deco Blog binnenkijken bij Vanessa deco

Heb je nog interieur tips voor de lezers:

Doe vooral wat je zelf mooi vind en waar je je prettig bij voelt.

Blog binnenkijken bij Vanessa deco Blog binnenkijken bij Vanessa deco blog binnenkijken bij Vanessa deco

Dit was: Binnenkijken bij Vanessa Oosterhoff. Hopelijk hebben jullie er net zo van genoten als ik. Reacties zijn welkom! Graag zelfs 😉 Volgende maand weer een nieuwe binnenkijker.

Sfeervolle groet,

Geke

 

3 thoughts on “Binnenkijken bij… Vanessa Oosterhoff

  1. Serdina zegt:

    Prachtig Vanessa 🙂 je hebt echt wel smaak !! Heel gezellig en sfeervol !!
    Mag je trots op zijn lieve meis.. en wat fijn om samen met je moeder met het interieur bezig te zijn !! Liefs van Serdina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *