Binnenkijken bij… Wendy van den Oever

Home Wendy

Binnenkijken bij andere mensen…altijd leuk toch? Even kijken hoe zij wonen en natuurlijk inspiratie opdoen voor je eigen interieur.

Elke maand willen we een interieur uitlichten van één van de volgers van Cozystuff. (Volgers van de website, Facebook of Instagram). Dit betekent dus elke maand een mooi interieur, van Scandinavisch tot landelijk, van brocante tot sober en van klassiek naar stoer en industrieel. Alles is dus mogelijk.

Cozystuff logo

Deze maand het interieur van Wendy van den Oever.

Even voorstellen:

Mijn naam is Wendy, ben 46 jaar en geboren in Arnhem. Samen met mijn man Edwin, zoon Dylan Mitchel (1995) en dochter Demi Lynn (2000) wonen wij sinds 2009 in Duiven. Ik werk 30 uur per week bij een bedrijf in Arnhem op de afdeling financiele administratie sinds 1997.

Mijn hobby’s zijn het stijlen van interieur, ben hier altijd mee bezig in mijn eigen huis. Er is altijd wel iets wat ik wil veranderen. Ben ook graag creatief bezig o.a. met handlettering en meedoen met een Swap vind ik ook heel leuk om te doen. Ook sta ik graag in de keuken, heerlijk koken voor vrienden en familie en na het eten gezellig natafelen.

Binnenkijken bij WendyBinnenkijken bij WendyBinnenkijken bij WendyBinnenkijken bij Wendy keuken Home Wendy Home Wendy

 In wat voor huis woon je? 

Wij wonen sinds 2009 in een 2 onder 1 kap woning in een erg gezellige nieuwbouw wijk. Hiervoor hebben we 10 jaar in een rijtjeshuis in Westervoort gewoond en hebben daar alles onder handen genomen om het geheel naar onze smaak te maken. Een half jaar nadat we de keuken hadden aangepast, kwam deze woning op ons pad en hebben we de stap genomen om opnieuw te beginnen, en daar hebben we geen moment spijt van gekregen.

Binnenkijken bij WendyBinnenkijken bij WendyBinnenkijken bij Wendy

 Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven? 

Mijn woonstijl is Landelijk / Scandinavisch en dan het liefst zo licht mogelijk.

Home Wendy Home Wendy

 Waar haal jij je inspiratie vandaan? 

Mijn inspiratie haal ik uit woonbladen, internet en met name Instagram.  Dit laatste vind ik super leuk om me mee bezig te houden, leuke mensen  en elkaar inspireren met interieur foto’s.

Scandinavish wonen Scandinavisch wonen Home Wendy

 Ben je trendgevoelig en waar uit zich dat in?

Trendgevoelig ben ik niet echt, er zijn meubels die ik al heel lang heb en deze zijn altijd weer over te schilderen wanneer ik klaar ben met de kleur. Accessoires daar en tegen wil ik nog wel eens mee gaan, maar dan moet ik het wel echt leuk vinden, anders laat ik het voorbij gaan.

Home wendy Home Wendy

 Wat is je meest favoriete plekje in huis en waarom?

Mijn favoriete plekje in huis is toch wel onze nieuwe stoel en in de hoek van de hoekbank, houtkachel aan, Instagram bij de hand op mijn mobiel 😉 of een leuk woonprogramma op tv kijken.

Fauteuil landelijk Home Wendy Home Wendy

In de zomer zit ik graag buiten in onze tuin op de loungebank, heerlijke zwoele zomeravonden.

Home Wendy Home Wendy Home Wendy Home Wendy Home Wendy

 Welk item/woonaccessoire zou je nooit weg kunnen doen?

Zeg nooit, nooit! Maar als ik dan moet kiezen, dan zou ik de grote krans welke boven de bank hangt niet zo snel weg doen. De houtkachel ben ik ook wel aan gehecht moet ik zeggen.

  Home WendyHome Wendy

 Hoe ziet jouw droominterieur eruit?

Op dit moment ben ik erg tevreden met ons interieur, hoewel we toch nog wel wat op ons wensenlijstje hebben staan. Zoals de binnendeur van de hal naar de woonkamer, deze willen we vervangen voor een mooie houten schuifdeur. Wij blijven wel bezig, er is altijd wel iets wat we willen aanpassen, maar dat is hartstikke leuk. Wensen blijven we houden.

Scandinavisch wonen Scandinavisch wonen  Scandinavisch wonen Scandinavisch wonen Home Wendy Home Wendy

 Heb je nog een interieurtip voor de lezers? 

Trend of geen trend, doe wat je hart je ingeeft en wat je echt mooi vind.

Begin altijd met een witte rustige basis en kleed aan met accessoires, deze zijn makkelijker te vervangen en kosten vaak niet zo veel. Zo heb je toch weer een ander “huis”.

home wendy

Dit was: Binnenkijken bij Wendy van den Oever. Hopelijk hebben jullie er net zo van genoten als ik. Reacties zijn welkom! Wendy is ook te volgen met prachtige feed op Instagram onder de naam: Wenn69. Volgende maand weer een nieuwe binnenkijker.

Sfeervolle groet,

Geke

 

3 thoughts on “Binnenkijken bij… Wendy van den Oever

  1. GG jacq zegt:

    Hey GG Wen, bedankt voor de sneak preview; het ziet er allemaal gezellig uit!
    We schuiven graag een keer aan als je weer eens aan het kokkerellen gaat.
    Liefs GG Jacq

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *