Binnenkijken bij… Serdina Zandhuis

Binnenkijken bij Serdina bank

Binnenkijken bij andere mensen…altijd leuk toch? Even kijken hoe zij wonen en natuurlijk inspiratie opdoen voor je eigen interieur.

Elke maand willen we een interieur uitlichten van één van de volgers van Cozystuff. (Volgers van de website, Facebook of Instagram). Dit betekent dus elke maand een mooi interieur, van Scandinavisch tot landelijk, van brocante tot sober en van klassiek naar stoer en industrieel. Alles is dus mogelijk.

Cozystuff logo

Deze maand het interieur van Serdina Zandhuis.

Even voorstellen:

Ik ben Serdina Zandhuis, ik ben 49 jaar en ben heel gelukkig getrouwd met Peter. We wonen samen met ons 2 schatten van honden in het mooie Jubbega. Heb een lieve dochter van 28 jaar en ben Beppie van een fantastische kleinzoon, die geboren is op 12-12-12 en waar ik enorm trots op ben!

Binnenkijken bij Serdina

Ik ben veel met ons interieur bezig. Ik geef ook wel eens woontips aan anderen, en doe aan restylen van woonaccessoires, die ik dan weer te koop aanbied. Verder mag ik graag wandelen met Peter en de beide honden, hier in onze prachtige omgeving. Lezen en haken doe ik ook graag, al schiet dat er nog al eens bij in de laatste tijd. (haha) Ik houd me nu meer met wonen bezig, vooral sinds ik op Instagram zit. Ik vind het zo ontzettend leuk om met andere vrouwen, die dezelfde passie hebben, dit te delen. Ik beleef er enorm veel plezier aan!

Binnenkijken bij Serdina servieskastBinnenkijken bij Serdina servieskast

Servieskast

In wat voor huis woon je?

Wij wonen in een landhuisstijl vrijstaande woning.

Binnenkijken bij SerdinaBinnenkijken bij SerdinaBinnenkijken bij SerdinaBinnenkijken bij SerdinaBinnenkijken bij SerdinaBinnenkijken bij Serdina uitzicht

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is “landelijk” met hier en daar een tikkeltje chique en soms stiekem een klein beetje brocante.

                                  Binnenkijken bij Serdina woonkamerBinnenkijken bij Serdina bank                                    Binnenkijken bij SerdinaBinnenkijken bij Serdina tvkast

Waar haal jij je inspiratie vandaan? 

Ik heb zelf altijd ontzettend veel in mijn hoofd zitten, waar ik soms best wel moe van wordt, haha. De meeste inspiratie haal ik van internet.

Binnenkijken bij Serdina kandelaarBinnenkijken bij Serdina meidenkast

Ben je trendgevoelig en waar uit zich dat in? 

Nee, ik ben totaal niet trendgevoelig, trends is iets waar ik totaal niks mee heb. Ik heb mijn eigen ideeën.

Binnenkijken bij Serdina keukenBinnenkijken bij Serdina keukenBinnenkijken bij Serdina keukenBinnenkijken bij Serdina Binnenkijken bij Serdina wandrek

Wat is je meest favoriete plekje in huis en waarom? 

Aan de grote achtertafel zitten, met gezellig de houtkachel aan en met het uitzicht over de landerijen.

Binnenkijken bij Serdina houtkachelBinnenkijken bij Serdina eettafelBinnenkijken bij Serdina louvreluikBinnenkijken bij Serdina ornamentenBinnenkijken bij Serdina stolp

Welk item/woonaccessoire zou je nooit weg kunnen doen? 

Onze hele oude koekoeksklok , die hebben Peter en ik gekocht toen wij onze eerste woning kochten..die heeft voor ons een speciale betekenis.

Binnenkijken bij Serdina koekoeksklok

Hoe ziet jouw droominterieur eruit?

Ik ben heel tevreden met wat ik nu heb…Maar wat wel een beetje nog een droom is, is een oud verbouwd boerderijtje, met heel veel binten.

                     Binnenkijken bij Serdina verandaBinnenkijken bij Serdina                      Binnenkijken bij Serdina schuurBinnenkijken bij Serdina haardhout

Heb je nog een interieurtip voor de lezers?

Mijn interieurtip is: Volg je gevoel en kijk niet wat er op dit moment in is. Doe je eigen ding, want dat pas heb je een uniek interieur!

Binnenkijken bij Serdina kandelaarsBinnenkijken bij Serdina kruiklamp

Dit was: Binnenkijken bij Serdina Zandhuis. Hopelijk hebben jullie er net zo van genoten als ik. Reacties zijn welkom! Serdina is ook te volgen met prachtige feed op Instagram onder de naam: serdina_wenje_mei_leafde. Volgende maand weer een nieuwe binnenkijker.

Sfeervolle groet,

Geke

12 thoughts on “Binnenkijken bij… Serdina Zandhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *