Het is weer voorbij die mooie…zomervakantie!

De schoolvakantie in Noord-Nederland is weer voorbij. 6 weken hebben we genoten van die heerlijke vrijheid. ’s Morgens uitslapen, relax ontbijten, dagjes uit, maar ook heerlijk relax thuis zijn, strand, zwembad, bbq, etc. Heerlijk!! Gisteren begon de “werkelijkheid” weer, zoals ze dat bij ons in de buurt zeggen. De wekker staat weer twee uur vroeger, schooltassen klaarmaken en noem maar op. Weer regelmaat in ons dagelijkse leventje… Ook wel weer lekker!

iron bush kranswilde asparagus krans

Ook is er weer werk aan de webshop. Na 6 weken wat rustiger aan doen, (door alleen de bestellingen te verwerken en te verzenden en social media bij te houden, maar geen blogs, weinig inkopen doen etc). wordt september weer een maand van flink aanpakken. Iets waar ik enorm naar uitkijk en heel veel zin in heb!! 🙂 Er staan weer een aantal dingen op het programma, maar daar in mijn volgende blog meer over.

oude houten schaal met kandelaarsNepalese pot

In september komt ook een groot deel van de najaarscollectie binnen. Ook deze keer weer veel prachtige items. Mooie houten ornamenten, houten scheppen, schedeltjes en koppen op statief en noem maar op.

blog kerstshow6

Verder ben ik wat nieuwe ideeën aan het uitwerken voor de webshop. Daar is zo’n zomervakantie ook wel fijn voor… 🙂 Je zit op het strand, bent heerlijk aan het relaxen en ineens borrelt er een idee naar boven. Maar ook daar komende tijd meer over. (Eerst maar eens goed uitwerken 🙂 )

Sfeervolle groet,

Geke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *