Waxinelichtjes met veertjes DIY

Waxinelichtje met veertjes voorjaar pasen

Kerst 2015 ligt weer achter ons en we beginnen weer fris en fruitig aan het nieuwe jaar! In januari krijg ik altijd zin in het voorjaar en bij het voorjaar denk ik aan bloembolletjes, eitjes en veertjes. In deze tijd (de donkere dagen) is een waxinelichtje ook nog wel erg gezellig.

Ik ben dus aan de slag gegaan met een doorzichtige waxinelichtglas en heb er touw en veertjes bij gezocht. Met die materialen heb ik deze leuke waxinelichthouder gemaakt.

Waxinelicht groot met veertjes voorjaar pasen

Je neemt een doorzichtig waxinelichtglaasje. De maat maakt uiteraard niet uit. Je wikkelt er 3x een dun jute touwtje omheen en knoopt deze vast.

 Waxinelicht glaasje        Waxinelicht glaasje

Dan pak je wat kleine veertjes (dit kan natuurlijk in verschillende kleuren zijn). Duw deze veertjes tussen de jute touwtjes zodat ze goed vast blijven zitten

  Waxinelicht glaasje         Waxinelichtje met veertjes voorjaar pasen

En klaar is… Heel eenvoudig en ze zijn zo leuk! Ik heb wat grote en kleine waxinelichten gemaakt. Een grote waxinelichthouder staat leuk in een houten trog met wat mosballen. De kleinere waxinelichthoudertjes staan bijvoorbeeld leuk op een etagère.

       Waxinelicht mosballen houten trog                          Waxine met veertjes etagere

Deze waxinelichtjes kun je zelf maken (DIY). Maar mocht je er geen zin, tijd of de juiste materialen voor hebben…. Ze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in de webshop! 😉

Sfeervolle groet,

Geke

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *