Dadeltak

Old look schaal groot

Vanaf de opening van de webshop (mei 2014), neem ik zelf de foto’s van items die in de webshop komen. Elke keer is dat wel weer een uitdaging. Hoe krijg ik de items zo mooi mogelijk op de foto? Waar heb ik het mooiste licht? (Het moet niet te licht zijn, aangezien ik vaak een kaarsje erbij aan doe, want dat geeft zo’n lekker sfeertje op de foto 😉 Vanuit welke hoek kan ik het beste de foto nemen? Welk woondecoratie past het best bij de nieuwe items? Kortom, best een gepuzzel!

Vorige week bedacht ik, dat zo’n verse dadeltak het wel heel leuk zou doen bij de nieuwe  ‘Old Look’ lijn. Deze lijn bestaat uit kannen, kruiken, schalen en potten. (Deze lijn is net nieuw binnen bij de leverancier en is een paar tinten donkerder dan de ‘Old Touch’ lijn).

Maar hoe kwam ik nou aan een dadeltak? Want is het nu wel de tijd van het jaar er voor of nog net niet? Gelukkig kon iemand mij vertellen, dat er bij een bloemenzaak bij ons in de buurt al dadeltakken waren. Ik besloot meteen die middag heen te gaan en warempel….. daar lagen 2 grote dadeltakken. Supervers! Ik kocht meteen een grote tak.

De volgende dag begon ik meteen met decoreren. Fototoestel bij de hand en klikken maar! Hieronder zie je het resultaat van een grote ‘Old Look’ pot met dadeltak. Het gele van de tak en die groene besjes, staan heel fris op het donkergrijze van de pot. Mooi in de vensterbank, dressoir of sidetable.
Old look pot groot

Ook hebben we schalen van de ‘Old Look’ lijn. Ze zijn best zwaar en hebben een opstaand randje. Ze zijn er in twee maten. Erg mooi… Deze schalen kun je op heel veel verschillende manieren decoreren. Maar nu ik een dadeltak heb, kan ik het natuurlijk niet laten om deze ook op zo’n schaal te leggen. Best sfeervol toch?
Old look schaal klein

Old look schalen groot en klein

Ik combineerde voor de foto ook nog een uitgesneden houten hart met een dadeltakje. De combinatie stond me meteen aan. Heel eenvoudig, maar zo mooi!

Houten hart bewerkt

Met een dadeltak kun je dus alle kanten op! Het geeft zo’n mooi sfeertje aan de items 😉 En het leuke is, dat de dadeltak langzamerhand prachtig verkleurd naar diep paars.

Sfeervolle groet,

Geke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *